Van oog naar inzicht met onze gratis workshop corneatopografie.

  • Geplaatst op
Van oog naar inzicht met onze gratis workshop corneatopografie.

Haal alles uit je corneatopograaf!
We zijn verheugd je uit te nodigen voor onze gratis workshop op maandag 11 november om het maximale uit de Medmont corneatopograaf te halen!

De corneatopograaf van Medmont wordt wereldwijd erkend als de gouden standaard in oogzorgtechnologie. In de praktijk zien we echter dat veel functies nog niet of niet correct worden gebruikt. Dat is zonde, want hierdoor blijven waardevolle mogelijkheden onbenut en kun je niet het optimale uit de technologie halen.

Wij helpen je graag samen met Bianca Schut, een ervaren optometrist en docent Optiek en Contactlenzen, op weg om een expert te worden als het gaat om corneatopografie.

Tijdens de workshop leer je hoe je de belangrijkste functies van de corneatopograaf optimaal kunt benutten. Zo verhoog je jouw efficiëntie en kun je betere zorgresultaten voor jouw cliënten behalen.

Jouw nieuwe kennis leidt onder andere tot snellere gewenning van lenzen en minder drop outs.

Wat gaan we doen?

We starten met de basis, dan gaan we lunchen en vervolgens duiken we verder de diepte in. We maken de workshop lekker praktisch, want we gaan ook zelf aan de slag met de corneatopograaf onder begeleiding van Bianca Schut.

Voor wie?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor (aankomend) contactlensspecialisten en optometristen. Leer alle ins en outs van de Medmont corneatopograaf en ontdek de vele mogelijkheden hiervan.

We horen graag van jou!

Heb je specifieke vragen over de Medmont corneatopograaf of functies waar je meer over wilt weten? Laat het ons weten zodat we de workshop volledig op jouw behoeften kunnen afstemmen.

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop.